Waarvoor zet je me in?

Verbinden, innoveren en processen op gang brengen is mijn kracht. Een opdracht met een mix van strategie en uitvoering past bij wie ik ben en wat ik kan. Mijn klanten houden van mijn praktische aanpak: van idee naar strategie en plan tot uitvoering met resultaat. Zet me in als kwartiermaker, programma manager, projectmanager of een andere rol die jij nodig hebt!

interim management

Interim Management

Zoek je iemand die voor een tijdelijke klus verbindingen legt, op zoek gaat naar de vraag achter de vraag en werkt aan resultaat? Zet mij in voor een project of een tijdelijke vervanging. Ook parttime of op projectbasis kan ik veel bereiken.

 

Voor elke opdrachtgever zet ik mijn uitgebreide ervaring, mijn skills om het beste uit mensen te halen en mijn zeer diverse en warme netwerk in.

advies onderzoek

Advies & Onderzoek

Soms heb je behoefte aan iemand die meedenkt, of met een andere blik naar de situatie kijkt. Inmiddels heb ik veel organisaties van binnen gezien vanuit vele invalshoeken: commercieel, HR, innovatie, sociaal en bedrijfskundig perspectief. Daardoor kan ik snel en met open vizier meekijken naar vraagstukken. Zoals het opstarten van een nieuw project, een idee voor een subsidie verder uitwerken, een nieuwe organisatie structuur voorbereiden en in kaart brengen of een onderzoek doen naar een specifiek segment.

programma-management

Programma Management

Het budget is geregeld, de grote lijn staat; maar hoe zet je het programma op? Qua proces, qua inhoud, qua bemensing. Als programma manager heb ik in grote en kleine organisaties gewerkt aan het opzetten van programma’s. Soms als kwartiermaker vanuit helemaal niets, soms door het aanvragen van een subsidie en die uitvoeren, soms vanuit een bestaand budget een programma concreet maken en opstarten.

Rollen

Specialismen

Innovatie, social return on investment (SROI), Human resources, zorgtechnologie & zorg innovatie, samenwerkingsdriehoek ondernemers, ondernemers en overheid (triple helix).

 

Aanpak

Meestal heb ik meer werk dan er uren in een werkweek zitten. Daarom werk ik samen met een groep van betrouwbare en ervaren professionals en studenten. Als we gaan samen werken bespreken we vooraf welk deel van de opdracht ikzelf uitvoer en wat anderen doen.

Kwartiermaker

Programma manager

Procesmanager

Ambassadeur met focus op resultaat

Innovatie manager

Business developer

Matchmaker

Bel me voor een vrijblijvend gesprek!